Qigong

Qigong er en viktig del av den kinesiske medisinen, og blir ofte kalt for ”akupunktur uten nåler”. Qi betyr livsenergi, og gong kan oversettes med arbeid.

I qigong arbeider vi med å styrke nettopp livsenergien, Qi. Gjennom rolige og myke øvelser (sittende, stående og gående), pusteøvelser og meditasjoner, stimuleres meridiankretsløpet i kroppen. Blokkeringer og ubalanser løses opp, energien økes, og kvaliteten på energien blir bedre.

I dag opplever mange stressfylte livssituasjoner hvor det er lett å bli oppslukt av egne og andres krav. Det er enkelt å ”miste” seg selv, og det er vanskelig å sette de sunne grensene vi trenger for å leve et balansert og meningsfylt liv. Jevnlig qigongtrening styrker og healer den fysiske kroppen, samtidig som den hjelper oss til å bli mer ”på plass” i oss selv, tilstede i livet. I Yellow Pearl Qigong er målet å finne tilbake til den naturlige balansen mellom kropp, psyke, sjel og ånd.
Det finnes flere tusen forskjellige qigongretninger. Yellow Pearl Qigong er en syntese av tradisjonell medisinsk qigong, samt nyutviklede øvelser utviklet av qigongmester Pierre Marleau.

 

Timeplan for qigong og mindfulness vår 2020

Mandag 19:45-21.00

Tirsdag -

Onsdag 09:45-11:00

Torsdag 18:15-19:30

For påmelding, send meg en e-post Kursstart uke 3. Det er gratis prøvetime ved påmelding enten på mail eller på SMS til 99159658. Du er hjertelig VELKOMMEN! Pris for høstsemesteret på 18 uker er 2990 kr. Addresse: Solvangveien 17. ("gamle Terje Reklame"), inngang fra baksiden.